Netradicionālais Adventes kalendārs MUST HAVE

Ja apnikusi šokolāde (vai arī Jaunā gada apņemšanās neļauj vairs ēst saldumus), viena ļoti trendīga lieta ir netradicionālais Adventes kalendārs.



Samainiet šokolādi pret, piemēram, skaistumkopšanas produktu kalendāru.

Douglas piedāvā patiešām foršu  Adventes kalendāru. Katrai dienai savu nieciņu. Douglas 24 Days Christmas Wonderland Douglas Adventes kalendārs ar 24 lieliskiem kosmētikas pārsteiguma produktiem, kas iepriecinās gan Jūs, gan Jūsu mīļos! Tāpat arī asos.com piedāvā savu variāciju par Adventes kalendāru.

Vienkārši aizmirstiet par šokolādi - 24 dienu garumā ir lieliska iespēja izbaudīt pazīstamu zīmolu kvalitatīvo kosmētiku. Palutināt ādu ar kvalitātīvu krēmu, uzkrāsot lūpas ar neredzētu lūpu krāsu, pabarot sausās rokas - Must have šajā Adventē!
FOTO: www.asos.com

FOTO: www.douglas.lv

Jūs zinājāt, ka ir arī tāds Prossecco kalendārs? 

Aromātisks, augļains, burbuļains, perfekts ballītēm. Lielākā daļa Prosecco vīnu ir baudāmi jauni un svaigi, tā kā labāk pērciet jaunāko produkciju. Aromātā jūs sajutīsiet ziedus un persikus ar vaniļas niansēm, lai gan tas ir sauss vīns (nav salds). Tomēr Prosecco ir nedaudz saldāki par tradicionālajiem šampaniešiem. Un lieti noderēs arī Aperola Spritz, par kuru jau rakstīju. Amazone piedāvā par saprātīgu cenu šo patiešām foršo kalendāru.
NB! Tikai dieizin vai priekšnieks sapratīs, ja no rīta būsi parlieku labā garastāvoklī ar dzirkstošām acīm. Bet vakarā atvērt kastīti...
FOTO: amazone.com

FOTO: amazone.com

Gurmānu kalendārs sāļo uzkodu cienītājiem.

Kalendārs īstiem gardēžiem. Ja apnikusi šokolāde, zefīri, negribas katru dienu likt make up, bet ļoti patīk garšīgi paēst, tad šāds kalendārs būs tieši laikā.
Sēnītes mazā burciņā, miniatūras olīveļļa, sāļie siera cepumiņi un visas citas garšīgās lietas atradīsiet šajā kalendārā. 24 dienas ir iespējams izgaršot Itāliju visās garšu ninasēs. 
FOTO: www.carluccios.com

Tiem, kuri mīl tēju.

Man pašai garšo tēja, bet es bieži vien aizmirstu, ka vēlējos pirms laika uztaisīt tēju. Tā nu palieku bešā.  Šajā kalendārā atradīsiet tēju katrai dienai. Tējas dzeršana labvēlīgi ietekmēs ūdens balansu gan jūsu ādā, gan visā ķermenī kopumā. Lietota bez piena, citrona vai cukura, tēja ir veselīgs dzēriens, kas nesatur kalorijas. Šeit, Amazonē, var pasūtīt tējas Adventes kalendāru. 
FOTO:Amazone.com

FOTO:Amazone.com


Šī emuāra populārākās ziņas

Kur liksim sveces, ja mājās nav svečturu?

Patiesība par 6 minūtēm un 365 dienām

Pārdomas rudenī