Kur liksim sveces, ja mājās nav svečturu?

Vēl viens knifiņš kā atsvaidzināt interjeru.

Šajā tumšajā un drēgnajā gadalaikā tā vien gribas visu māju pārvērst par sveču karaļvalsti. Atbalstot vietējos ražotājus, iesaku aizbraukt uz Dobeles svecēm. Sveču nekad nevar būt par daudz.
Kur atrast foršus svečturus? Veikalos. Jā, jā, tai pat Rimi vai Maximā ir atrodami diezgan forši svečturi. Vai PIERā!

Bet īstenībā par svečturi var pārverst jebko, kas atrodas mājās.

Tagad ļoti trendīgi ir likt sveces burciņā, apsiet ar mežģīnēm, dekupēt burciņu vai vienkārši nokrāsot ar krāsām, aplīmēt ar kristāliņiem un tā tālāk. 


Kārtīgu sveču-burku apvērsmu sāka Nine Black Birds . Arī manās mājās ir viņu darinātās burciņsveces ar iedvesmojošiem uzrakstiem. Tāpat arī apdāvināju draudzenes. Sveces tiešām fantastiski deg, nedūmo un lieliski izskatās.

FOTO:pinterest.com
FOTO:pinterest.com

Kūkas paliktnis nav domāts tikai kūkām.



Kas teica, ka uz kūku paliktņa jāliek tikai un vienīgi kūkas? Tur taču var likt pilnīgi jebko! Skaisti iekārtot Adventes vainagu, piemēram, vai pārvērst par rotu glabātuvi vai tieši pretēji - virtuvē pie izlietnes, kur salikt švammes, trauku mazgāšanas līdzekli un tā tālāk.

Vai arī vienkārši iegādāties vienu skaistu šķīvi. Tam apakšā ar karsto līmi var pielīmēt "kājiņu", kas var būt vecs kristāla, stikla svečturis, vai kaut kas cits stabils. Use your imagination! Šāds šķīvis jau var pārvērsties par saldumu vai mandarīnu, vai piparkūku trauku beigu beigās. Un, starpcitu, diezgan forša ideja dāvanai draudzenei vai mammai, omītei. 

FOTO:pinterest.com
FOTO:pinterest.com

 Apgāzta vīna glāze.

Apgāzta vīna glāze arī ir easy to do! Vienkārši jāapgāž tukša (!!) glāze un uz pamatnes jānovieto svece. Šajā gadījumā sveci būtu vēlams piekausēt, lai stabilāk. Ja nu mājās ir kaķis, kurš staigā pa galdiem. Savukārt pašu glāzes kupolu var izdekorēt ar tām pašām lentītēm, mežģīnēm, skuju, kadiķu zariņiem.
FOTO:pinterest.com
FOTO:pinterest.com

FOTO:pinterest.com

FOTO:pinterest.com

Nemet ārā stikla pudeles!

Šo esmu izmēģinājusi! Pērnajos svētkos aptrūkās svečturu un gribējās uztaisīt foršas Jaungada dekorācijas. Domas materializējās, tā teikt. Bet līdz tam vajadzēja sarīkot pasākumu, kurā tik dzerti dzērieni no dāzādu formu un lieluma pudelēm ar reljefu, bez reljefa un tā tālāk. Tusiņš jau foršs. Pudeles karstā ūdenī atbrīvoju no uzrakstiem (šis gan bija nogurdinošs process un liela skāde manikīram, bet nebija variantu). Zaļas, caurspīdīgas, lielas, mazas - visas tik foršas. Saimniecības preču veikalā iegādājos pūšamās zelta un bronzas krāsas. Ja nemaldos, tās bija krāsas, kas domātas metāla diskiem automašīnām, oh well, derēs! Vismaz cerība bija, ka ātri nožūs un neizsmērēsies. 
Gala rezultāts sanāca brīnišķīgs.
FOTO:pinterest.com
FOTO:pinterest.com

FOTO:pinterest.com

FOTO:pinterest.com

Šī emuāra populārākās ziņas

Patiesība par 6 minūtēm un 365 dienām

Pārdomas rudenī