Idejas Latvijā ražotām dāvanām!

Ārpus tā, ka Alfu, Spici, Dominu un pārējos lielveikalus tūdaļ, tūdaļ sāks gāzt riņķī trakas mājsaimnieces un “pēdējā brīža” vīrieši, vēlos pastāstīt par jaunatklājumiem šoruden.

FOTO:Pinterest.com


Tā kā esmu neglābjama ‘visādu foršu nieciņu” mīle, esmu apstaigājusi visus iespējamos tirdziņus, mājaslapas, utt. un uzdūrusies patiešām burvīgām Latvijā ražotām lietām, dāvanām.

Pirmā iepazīšanās ar Loviletters. Tā gan ir Somu ideja, bet kolosāli transformēta Latvijā.
Ideāla dāvana mīļajiem, kas dzīvo ārpus Latvijas. Šī ir īsta dāvana “Do It Yourself”, kas iemājo visu dāvinātāja mīlestību. Kompakta, var nosūtīt kā vēstuli aploksnē, var iesaiņot kā dāvanu zem eglītes. Dāvanas saturs ir radīts no bērza saplāksnēm, viegli uzmeistarojams. Skaistas un neparastas dizaina lietas, kuras var nolikt uz nakts skapīša vai iekārt eglītē. Cenu diapazons EUR 6 - …
 
Foto:https://www.facebook.com/loviletters/

Foto:https://www.facebook.com/loviletters/
Foto:https://www.facebook.com/loviletters/


Foto:https://www.facebook.com/loviletters/


Izglāb sieru ar Bee In!
Uz šo jau skatos otro gadu un nevaru saņemties nopirkt, jo liekas tiiiiik sasodīti forša lieta. Un galvenais, ka ilglaicīga, ja ik pa laikam pareizi kopj. Šī ir tā foršā lieta, kuru var dāvināt saviem Vegāndraugiem, lai brokolis un citrons ilgāk svaigi vai Eko paziņām, kuras rūpējās par vidi un lieto tikai dabīga materiāla iesaiņojumu.
Patiešām ērti lietojams, viegli kopjams un var ietīt praktiski jebko. Un turklāt tik jauki smaržo pēc medus… BET tas nenozīmē, ka smaržā iesūksies ēdienā! Šo pārbaudījām!
Foto:https://www.facebook.com/BeeInWrap/

https://www.facebook.com/BeeInWrap/

https://www.facebook.com/BeeInWrap/


LUF Space personalizēti koka rāmiši. Tik, tik, tik skaisti.

Viens no maniem favorītiem. Ķecerīga doma bija mēģināt pašai ko tādu izgatavot savām vajadzībām. BET atstāšu vietu profesionāļiem. Skaisti, vienkārši un patiesi vārdi ietērpti skaistā iepakojumā. Un nekas jau daudz dzīvē nav vajadzīgs … tikai kādreiz pateikt kādam “Es tevi mīlu” vai “Tu esi mans Zelta gabaliņš”.  
Foto:https://www.facebook.com/lufspace/

https://www.facebook.com/lufspace/
Lai radoši!

Šī emuāra populārākās ziņas

Kur liksim sveces, ja mājās nav svečturu?

Patiesība par 6 minūtēm un 365 dienām

Adventes vainagu Bums