Adventes vainagu Bums

Katru gadu skatos, kā draudzenes orģināli pieiet tēmai “Adventes vainags”. Skatos un priecājos. Man parasti ir ātrais variants, kad mamma uzdāvina, vai pirmssvētku Centrāltirgus apmeklējums, meklējot ideālo vainagu. Starpcitu, Centrāltirgū ir TĀDA izvēle.
Foto:pinterest.com

Vēl patiešām forši vainagi ir ziedu tirgotavā “Lakstos”, bet cenas … Tāpat kā Shishi, tur gan ir mākslīgie vainagi, bet toties skaisti būs arī nākamgad, aiznākamgad, ja vien rūpīgi pratīsim saglabāt.
Foto:facebook.com/lakstos

Pieņemamās cenās un ar brīnišķīgu izvēli Adventes vainagi ir atrodami arī ziedu veikalā Karkadē, Tērbatas un Blaumaņa ielas stūrī. Ne tikai milzīga izvēle par saprotamām cenām, bet arī izgatavos vainagus pēc Jūsu vēlmēm, Jūsu vēlamajās krāsās, lielumā.

Starpcitu, ziedu bāzē Krasta ielā ir nopērkamas Adventes vainagu (skuju, čiekuru, utt.) sagataves, turpat var iegādāties arī sveces un pārējos pribambasus, ko vēlaties redzēt uz vainaga. Noteikti iesaku aizbraukt uz turieni.

Bet šogad arī es vēlos aizstāt tradicionālo Adventes vainagu ar kaut ko interesantāku. Melošu, ja teikšu, ka neesmu egļu zaru vainagu piekritēja, bet gribas pamēģināt kaut ko jaunu. Un, protams, mazāk skujas – mazāk darba.


Te pavisam foršas un viegli realizējamas idejas.

Ja plānā pirms Adventes ir apmeklēt radus laukos, iekļaujiet arī malkas šķūniša apmeklējumu un sūnu meža apmeklējumu. Viss vienkāršais ir ģeniāls!

Foto:Pinterest.com
Tigerī, Rimi un citos lielveikalos var nopirkt patiešām vienkāršus, caurspīdīgus stikla traukus Atliek vien piepildīt trauku, piemēram ar jūrmalas smiltīm un iespraust iekšā sveces. Voilā!

Foto:Pinterest.com
Vecais labais kūku paliktnis un valrieksti, pāris egļu skujas un gatavs!

Foto:Pinterest.com
Kurai gan nav mājās kūku cepamā forma? Iespējams, ka tā stāv noputējusi un noslēpta augstākajā plauktā ... Ja, protams, plānā nav cept kūkas katru dienu, lūdzu, vēl viena prātā paturama ideja par to, kas ir mājās un, ko no tā var izmantot citādāk nekā ierasts.


Foto:Pinterest.com
Puķu pods, sūnas egļu zariņi, mākslīgas, sarkanas ogas, kāds čiekurs un kompozīcija sanāk pavisam skaista.


Foto:Pinterest.com
Šis noteikit ir viens no brīnišķīgākajiem DIY projektiem. te lieti noder apskrambātās tējas, kafijas tasītes, dažāda lieluma, formas, krāsas. Pēc tējas tasītēm noteikti var doties uz krāmu tirdziņiem vai antikvariātiem. Tajos pašos lielveikalos pa lētām naudiņām var iegādāties brīnumainas krūzītes, kurām pēc tam atradīsiet arī citu pielietojumu.
Foto:Pinterest.com
Liels šķīvis, eikalipta lapas (tās var nopirkt ziedu bāzē, kuru jau vairākkārt minēju), mazi sukulentu podiņi. Eleganti, vienkārši un skaisti.

Foto:Pinterest.com
Metāla vai koka kaste un vienkārši skujas, lai sveces turētos, atkal noderētu smiltis. Laužot stereotipus par to, ka vainagam ir jābūt apaļam. Minimālisms dažkārt mēdz būt tik burvīgs.

Foto:Pinterest.com
Par skaistu un radošu decembri!

Šī emuāra populārākās ziņas

Kur liksim sveces, ja mājās nav svečturu?

Patiesība par 6 minūtēm un 365 dienām