24h līdz Ziemassvētkiem un sukulenti




Kad jau 10.decembrī kontā ir ... tik cik ir, bet Ziemassvētki klauvē pie durvīm un jāapdāvina lērums radu, pārņem "viegla" trauksmes sajūta, karstuma viļņi (kaut gan nav sasniegts attiecīgais gadu slieksnis) un visas pārējās sodības nāk pār galvu. Vienvārdsakot, naudas nav, laika maz, visu vajag. 

FOTO:pinterest.com


Forša vietne ir pinterest.com, tur var smelties lērumu ideju. Veltot vienu vakaru iedvesmas meklējumiem, domās jau var apdāvināt visus draugus, radus, mīļos kolēģus. Šobrīd ļoti modē ir sukulenti, tie neprasa īpašas rūpes, ir ļoti gaumīgi un stilīgi. Sukulentu vieglā apkope un nelielās prasības sekmīgai augšanai. Sukulentus par saprātīgām naudiņām var iegādāties Rīgā, Krasta ielas Ziedu bāzē (1-3 EUR). Bet vairāk par populārākajiem sukukentiem vari izlasīt Delfos

Forša dāvana tiem, kuriem nav "zaļo pirkstiņu", jo sukulents neprasa mīlestību, nelūdz ūdeni katru dienu, pat ne katru otro dienu un trešo, kā arī ir ļoti pateicīgs visa veida interjeram. 

Kā izveidot stilīgu svētku dāvanu no maza sukulenta?


  • Nopirkt sukukulentus, salasīt jūras krastā mazus akmentiņus, iegādāties mazo maisiņu ar zemi (delfu rakstā ieteicams izlasīt par to, kādu zemi mīl sukulenti)
  • Atrast pieliekamajā skapītī burciņas, kuras mēs visi mazgājam un taupām, ja nu jāvāra būs ievārījums.
  • Nodoties fantāzijai par tēmu "Sukulents burciņā"
  • Burciņu apsiet ar bantīti un pielikt klāt kartīti ar novēlējumu.

FOTO:Pinterest.com




FOTO:Pinterest.com



FOTO:Pinterest.com

Šī emuāra populārākās ziņas

Kur liksim sveces, ja mājās nav svečturu?

Patiesība par 6 minūtēm un 365 dienām

Adventes vainagu Bums